.

.

Régi Tibeti amber skorpió medál & Finom ékszerek,ingyenes szállítás

Régi Tibeti amber skorpió medál & Finom ékszerek,ingyenes szállítás

HUF 5913.00
HUF 7211.70
-18 %

Elérhetőség
A termék elérhető


Ez egy nagyon ősi amber . Vannak olyan rovarok, virág a borostyán, már több érdemes gyűjteni. Nekem nagyon tetszik. Szerintem az emberek nagyon tetszik, amikor látják. Köszönöm!
Értékesítési Politika
Fizetési mód A legjobb fizetési mód, vagy banki átutalás . Persze, ha szeretné használni
más utat kell fizetni a licitáló, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő.
Szállítás : Mi lesz mailben a tétel, hogy 2 nappal azután, hogy erősítse meg a fizetés. Lehet, válasszon szállítási módot magad. Szükségünk van a teljes név, szállítási cím, irányítószám, telefonszám, miután megnyerted az aukciót,valamint a registerd címet vagy az ebay fogják tekinteni, mint alapértelmezett levelezési cím.
A cikkek tele vannak bubblewrap & hab, a speciális, biztonságos, így tudjuk biztosítani, hogy lesz a termék biztonságosan, biztosítás,belső közlekedés, profi csomagolás mindig tartalmazza a szállítási költség ! Mi mail nemzetközileg az EMS Venni 4-7 napon belül érkezik meg a Regisztrált Légipostával 15-18 nap. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg a csomagot, abban az időben. Mi a hajó minden munkanapon, hétfőtől péntekig annak biztosítása érdekében, azonnali szállítás.Mi lesz mailben a tétel, hogy 2 nappal azután, hogy erősítse meg a fizetés. Lehet, válasszon szállítási módot magad. Szükségünk van a teljes név, szállítási cím, irányítószám, telefonszám, miután megnyerted az aukciót.,a registerd címet vagy az ebay fogják tekinteni, mint alapértelmezett levelezési cím.
Visszatérítés : Ha bármilyen problémája van, amikor átveszi az árut, Kérem, forduljon hozzánk bizalommal nélkül 3 nap múlva.Természetesen, ha ön nem elégedett a vásárlást, Kérjük, küldje vissza a tétel 14 napon belül .Mi lesz boldog, hogy exchange, cserélje ki, vagy visszatéríti a teljes fizetés.Ha tetszik az elem(ek), vagy bármilyen kérdése van velük, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt az ajánlatot. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen. Majd kapsz választ 24 órán belül.
Kapcsolatfelvétel : Ha tetszik a termék(ek) vagy bármilyen kérdése van velük, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt az ajánlatot. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen. Majd kapsz választ 24 órán belül.
Ha nem elégedett a saját mappák vagy szolgáltatás, kérem, forduljon hozzám, én pedig javítsa ki a hibát, mielőtt elmész nekem a negatív visszacsatolás. A cél az, hogy kérjük az ügyfeleket, hogy építsünk jó üzleti kapcsolatok. Szóval azt akarom keresni a pozitív visszajelzést, s azt fogja viszonozni.

A tulajdonságokhoz

A téma:
Állat
Márka Név:
edmoogrel
Anyag:
Szerves Anyag
Regionális Funkció:
Kína
Funkció:
Internalization skorpió
Állapot:
Átlátszó
Ékszer Típus:
Medálok vagy Varázsa,
Származási hely:
Tibet, Kína (Kontinens)
Alkalomra:
ajándék
Medálok vagy Varázsa Típus:
Charm Medálok
Fő Kő:
Amber

Termékek a kategóriában