.

.

Cosplay legenda A Legend of Zelda: Levegőt a Vad lány verzió Cosplay cipő Rendelésre készült

Cosplay legenda A Legend of Zelda: Levegőt a Vad lány verzió Cosplay cipő Rendelésre készült

HUF 10530.00

Elérhetőség
A termék elérhető


Cosplay legenda A Legend of Zelda : Levegőt a Vad Lány Cosplay cipő Rendelésre készült
Méret :
Kérjük, hogy hagyj egy üzenetet a láb mérések . Kérjük, meghosszabbítja a feldolgozási idő,a cipő, rendelésre készült, de általában körülbelül 10 nap a számunkra, hogy fejezd be őket.Remélem, megérted. Köszönöm!
A valódi színek kissé eltérhetnek a kép sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.
Kérjük, ellenőrizze, hogy a rend keletkezik kiegészítő behozatali vámok, adók vagy más vámmal kapcsolatos vádakat.Lesznek által gyűjtött, a hajózási társaság az átvételkor. A szállító nem felelős a késedelmet a vámszerv az országban.
További költségek vagy késések előfordulhatnak során a nemzetközi kereskedelem. Őszintén reméljük, hogy nem használja a kiegészítő behozatali költségek vagy a vámkezelés késések, mint egy oka kéri a visszatérítést, vagy elhagyja a negatív visszacsatolás.
Termékek minőség-vonatkozású vissza lehet küldeni a részleges visszatérítési vagy csere lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálat 7 napon belül megkapták a rendelést.
A rendelésre készült termék ,ha az elemeket nem fér el rendesen, de készültek pontosan szerint a megrendelés előírásokat,nem fogadjuk el a visszaadott visszatérítési vagy csere egy új.Mi is megváltoztathatja a tárgyat, de te magad vagy a felelős minden szállítási díj, valamint a költség felmerült.Ha kell cserélni, vagy újra kellene felelős szállítási költség felmerült.
Minden olyan termék, amely már régen nem felel meg a return vagy csere. Összes visszaküldött elemeket kell új állapotban, nem használt, de eredeti címkék csomagolási.
Nem fogadjuk el a visszaadott visszatérítési vagy csere nem minőségi kapcsolatos kérdések.
Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérem, egy kis ideje, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számunkra, hogy értékelje a tranzakció adatait (Részletes Eladó Ratings)egy TÖKÉLETES, 5 CSILLAG'. A pozitív visszacsatolás elengedhetetlen a fejlesztés, a mi dolgunk.
Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, a negatív visszacsatolás,mindent meg fogunk tenni azért, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát.

A tulajdonságokhoz

Különleges Felhasználás:
Jelmezek
Osztály Neve:
Felnőtt
Forrás Típusa:
Játék
A nemek közötti:
Unisex
Márka Név:
cosplay legenda
Karakterek:
a lány verzió
Forrás:
A Legend of Zelda

Termékek a kategóriában