.

.

12V-os 16V Elektromos Jármű Akkumulátor Kapacitás Teszter 1-10A Eszköz

12V-os 16V Elektromos Jármű Akkumulátor Kapacitás Teszter 1-10A Eszköz

HUF 15660.00

Elérhetőség
A termék elérhető

05 Kg csomagolás után.
Bemutató videó linkek (másolás, link címe, bár, nyitott nézet) :
Figyelem, kérjük, olvassa el a következőket használat :
1 nem tudja eltávolítani az akkumulátort kapcsolatot közvetlenül a vizsgálat után, vagy a vizsgálat most zárult le.
Megjegyzés : Xinjiang, Tibet, Belső-Mongólia, Hong Kong, Makaó, Tajvan, illetve a tengerentúlon nem mailt.
A kezdő, aki használja ezt a terméket, vegye figyelembe, hogy a feszültség tesztelték a vizsgálat után az átlagos érték az akkumulátor kisülési folyamat, melyet speciális művelet, nem a felmondás feszültség! Ez a feszültség is képviseli a mértéke sulfuration víz elvesztése, az akkumulátor, általában körül 12 V, illetve minél alacsonyabb a feszültség, a súlyosabb, a víz, a veszteség!
Ez a termék készült, megbízható ellenállás kanyargós típusú kerámia cső, mint a hő ellenállás, a mentesítés terhelést, egységes, stabil, tartós, a különbség a között, hogy hasonló eszközökkel annak érdekében, hogy csökkentse a költségeit az elektromos vezeték ellenállás szolenoid olcsó (kis térfogatú, magas hőmérsékleten veszélyes, gyors oxidáció) :
Mennyiségi kedvezmény :
1., a használni kell helyezni, szellőztetett, távol a gyúlékony, robbanásveszélyes anyag, nem félek a forró, nehéz gép helyzetben, hogy biztosítani kell a megfelelő hozzáférést a levegő, a fenti nem minden elem. ez a teszter csak alkalmas a kisütési kapacitás teszt 12 V, valamint 16 V ólom-sav akkumulátorok, valamint nem használható más elemeket!
Termékenységi ZHIYU független design egyetlen 12 V 16 V ólom-sav akkumulátor kapacitás teszter segítségével PWM impulzus állandó áram mentesítés, nem csak a nagy pontosságú, valamint a pulzus eleme a mentesítés jelenlegi hozzájárulhat az aktiváló az akkumulátor javítás.
A következő feltételek nem garantált, illetve tölthető karbantartás :
Rajongó töredezettség, a bemeneti feszültség nagyobb, mint a sérülés okozta 30 V, a deformáció.9 ah ah, 9999 watt Wh, 999. Ez a termék négy, egy kis doboz, csomagolás, tömeges vásárlás kérjük, próbálja kiválasztani szerves 4 többszöröse . Ez a berendezés a szükséges berendezések akkumulátor kereskedők, illetve egyéni felhasználók számára, hogy a vizsgálat, javítás.
Védelmi funkció : fordított védelem, túlfeszültség védelem (maximális tolerancia 30 V feszültség) ) túlmelegedés elleni védelem (alaplap helyzetben több, mint 60 fok)
Méretek : 213*93*100 (hossza, szélessége mm magas tartalmazó láb) vonal hossza 45cm
Súly : nettó súly a fogadó szól 0. iratkozzon fel 91-365 nap, minőségi problémák javítása, árufuvarozási a vevőt terhelik. Meg kell várni, amíg a ventilátor leáll (a teszt szünetel a közepén a teszt), majd a belső hő szétszórt, mielőtt eltávolítaná az akkumulátort.0 Egy lépés, 0.1 Egy beállítás, automatikus mentés
Feszültség vizsgálati pontosság : 1%+-0.
Kész áruk már nem elérhető ma, miután az eladó ezt a linket a polcról, illetve más ügyfelek vásárolni egyedi linkek, az ár engedmények :
Levél a vevő : Ez nem egy egyszerű teszt azt mutatja, hogy jó, vagy rossz, ha csatlakozik egy akkumulátort!! Ez egy nagy pontosságú kisütési kapacitás teszter, a működési elv keresztül teljes mentesítés az akkumulátor kapacitása észlelési index, elsősorban a vizsgálat a mentesítés akkumulátor javítás, újra csoport részletes paramétereit. vegyél 2-3 csomagok egy időben.
Szövetkezet információ : tester belső mester testület biztosítja tömeges megrendelések, plusz logó, lépjen kapcsolatba a tulajdonossal. Könnyen kezelhető, csak állítsa be az aktuális, nyomja meg a start gombot, meg lehet kezdeni a vizsgálat, a vizsgálat befejeződött, a hang emlékeztette, állítsa be az aktuális automatikusan menteni, kényelmes a következő teszt. nagykereskedelmi 12 egység, a fenti árak akarok erről beszélni. iratkozzon fel 16-90 nap, minőségi problémák, javítás teher, vissza szállítás. 15 napon belül kézhezvételétől számított minőségi problémák, beleértve a kétirányú szállítás, de nem fizet. nagy aktuális használt vagy nem használt hosszú idő miatt a belső terhelés fűtés, hőálló szilikon festék terhelési ellenállás a szennyeződés, vagy por fűtés bocsát ki nagy szag, ez nem a termék hibák, általában meg lehet szüntetni 15 perc után, nem ajánlott a zárt beltéri környezetben.02 V négy vezetékes rendszer nagy pontosságú mérés
Jelenlegi vizsgálati pontosság : 1%+-0.88 Kg, a súly miatt 1.03, ha a jelenlegi nem éri el, a tényleges aktuális jelenik meg
A maximális számít mérési tartomány : 999.9 perc perc, egy érte el a legmagasabb értéket leáll a teszt., vásárlás több mint 4 egység egy időben, 120 jüan csomagot, azzal egyenértékű, hogy vesz egy független típusú 4 mentesítő eszköz, csak 480 jüan.

A tulajdonságokhoz

Típus:
Air Conditioner Parts

Termékek a kategóriában