.

.

SUNYIK 4 Inch Vegyes Kő Pénzt, Fa,Természetes Kő Kvarc Klaszter Alap Bonsai Figura a Gazdagság, Szerencse

SUNYIK 4 Inch Vegyes Kő Pénzt, Fa,Természetes Kő Kvarc Klaszter Alap Bonsai Figura a Gazdagság, Szerencse

HUF 5127.30

Elérhetőség
A termék elérhető

Típus : Drágakő, Pénzt, Fát,Titán Bevonatú Kristály Klaszter Alap Bonsai Figura Mérete Részletek(Kb) : Fa : 6x5cm-7.5x6.5cm;Rock Kvarc Bázis : 36x29x16mm-73x22x75mm;Doboz : 11x8.9cm Mennyiség : 1db Súly(Kb) : 150-300 Gramm/Db Anyag : Kő Állapot : Új PS : Mivel a fák kézzel csomagolva szabálytalan chips kő által képzett munkavállalók,a méretek pedig formák bonsai fát kapott hasonló lesz, mint a képen,az ágak, levelek zárt csomagolás biztonságos egy dobozban, így az ágak meg a levelek a fa lehet díszítve következő az esztétika. FIGYELEM
A kép nem mutatja a tényleges méret, lásd a leírást a méret részleteket. Mindent megteszünk, hogy képviselje a kövek, ékszerek pontosan. Néha azért, mert a flash használják a fotózás, vagy nagyítja a képet, vagy beállítások a számítógép-monitorok ott lehetségesek kis eltérések a szín. Kapni fog egy hasonló, mint a képen.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Szívesen kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése. Az e-mail általában választ 24 órán belül, hétfőtől szombatig, illetve a lehető leghamarabb a hétvégén. Ha nem kap választ el az érvényességi időszakon belül, kérjük ellenőrizze a SPAM vagy TÖMEGES e-mail mezőbe a válasz.

A tulajdonságokhoz

Elem Típusa:
Ékszerek Packaging & Display
Anyag:
Kristály
Termék Jellemzők:
természetes kristály
Modell Száma:
V
Méret Részletek(Kb):
Fa
Mennyiség:
1db
Súly(Körülbelül):
150-300 Gramm/Db
Állapot:
Új

Termékek a kategóriában