.

.

315mhz Másolja a kód Távirányító 4 csatornás Elektromos klónozás sokszorosító 315Mhz kulcstartó tanulás garázs ajtó Kapcsoló másolás vezérlő

315mhz Másolja a kód Távirányító 4 csatornás Elektromos klónozás sokszorosító 315Mhz kulcstartó tanulás garázs ajtó Kapcsoló másolás

HUF 2130.00
HUF 2241.00
-5 %

Elérhetőség
A termék elérhető


Kedves barátom, köszönöm a vásárlást!
Ha a rendelés alatt $5 vagy kevesebb, akkor kapsz gondoskodjon China Post Rendes Kis Csomag Plusz .
A csatorna csak akkor nyújt Kínai időszak mail Kiküldetés, feladó, tervezi, hogy az információt, mint például a navigációs, alibaba lapos hálózati szabályok jóváhagyott használja a logisztikai csatornák!
Ha a rendelés felett > $5, adunk gondoskodjon China Post Regisztrált Air Mail.
A csatorna biztosítja a "postai regisztrált csomagot" kell adnia a belföldi, mind a Kiküldetés, feladó, fizessen navigációs információkat, mint például a cél. Alibaba lapos hálózati szabályok jóváhagyott használja a logisztikai csatornák!
315 MHz Másolja a kód Távirányító 4 csatornás Elektromos klónozás sokszorosító
315 Mhz Key Fob tanulás garázs ajtó Kapcsoló másolás vezérlő
Utasítások :
Másolat A Meglévő Távirányítóval, mint például a Jármű központi zár rendszer, Garázs ajtó, Elektromos kapu, Elektromos készülékek, Autó sunroofs, Fűtési rendszerek, Kapcsoló,stb. Alkalmazás módja : 1.Világos, hogy a másolat távirányító : nyomja meg Hosszan a fenti két billentyűket egyszerre, majd engedje el a kezét, amikor a fény gyorsan villogni. 2. Másolás : Nyomja meg a gombot a copyed távirányító egyik kezével, majd nyomja meg a gombot az új távirányító a másik kezével tartsa néhány másodpercig 3.Használat : Ha a fenti művelet sikeres, a romote ellenőrzési használható dirtectly. Ha nem működik, kérjük, használja újra a Tisztás 4.R ecover : Ha találkozol szeretné tudni, illetve, hogy hasznos kódok, mielőtt újra másolni, akkor nyomja meg az alábbi két billentyűket egyszerre 2 másodpercig, majd engedje el, amikor a fények villognak gyorsan, akkor a vezérlő fog megtérülni Megjegyzés : 1.Az alapvető feltétele, hogy a válogatás a távirányító : a copyed távirányító működik normális, chip kompatibilis, frekvencia helyes. 2. Vásárlás előtt, kérjük, győződjön meg arról, hogy a copyed távirányító működési frekvencia, vagy válassza & buy, a frekvencia állítható típusú távirányító. 3. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a távirányító lehet copyed, vagy nem. A távirányító lehet másolni a rögzített kódok, valamint a tanulási kódok Kompatibilitási a legszélesebb körben MCU kód, lehet másolni a leggyakrabban használt( PT2262 PT2264 PT2260 SC2262 SC2260 HS2262 HS2260 LX2262 LX2260 EV1527 P527 kódoló chip.) Például a hang. táblázat frekvencia stabilizáció, másolja át a leggyakrabban használt elektromos ajtó, kapu, fix kód, a tanulás kód, például a gördülési kód vezeték nélküli távirányító, a művelet egyszerű, praktikus, kényelmes, Ha nem a másolás a megfelelő műveletet, akkor lehet, hogy ellenőrizze, hogy a készülék rendelkezik egy chip felett. (megjegyzés : Néhány rolling kód távirányító nem működik) műszaki adatok :
Működési frekvencia : 315 MHz
Powered by 27 A 12 V akkumulátor
Súly : 23g
Csomag Súly : 35g
Méret : 55mm x 28mm x 14 mm
Távolság : 100 méter Csomag Tartalmazza : 1 x RF 315 Mhz Remote Kontroll ( nem tartalmazza az akkumulátor ) Megjegyzés : Ez az elem, küldje el anélkül, hogy a lakossági Csomagot , de mi lesz csomag előtt szállítjuk ki.

A tulajdonságokhoz

Csatorna:
1
Gyakorisága:
315 Mhz
Csomag:
No
Modell Száma:
315mhz
Vezeték Nélküli Kommunikáció:
RF
Használat:
Univerzális
Név:
315mhz távirányító
szín:
ezüst, fekete
Alkalmazás:
garázskapu,Elektromos redőny, Kapcsoló,Autó, távirányító, valamint több
diy készlet:
Igen
egyéb a távirányító:
1 kulcs , 2 kulcs , 4 gomb
távolság:
100M
Méret:
55mm x 29mm x 14mm

Termékek a kategóriában