.

.

Flysky FS-i6 AFHDS 2,4 GHz-es 6CH Rádió 6 Csatornás Adó + FS-iA6 Vevő RC Repülő

Flysky FS-i6 AFHDS 2,4 GHz-es 6CH Rádió 6 Csatornás Adó + FS-iA6 Vevő RC Repülő

HUF 14310.00

Elérhetőség
A termék elérhető

Jellemzők : Stílusos,ultra-vékony, alacsony teljesítményű Mono generációs rendszerek kapcsoló szabadon Firmware frissítések állnak rendelkezésre, hogy bontsa ki a csatorna Külső érzékelő modul továbbítja az információt Használja a önjavító AFHDS2 A ugráló digitális rendszer Tulajdonságok : Csatornák 6 Alkalmas Modellek merevszárnyú/vitorlázó/helikopter RF Tartományban 2.40552-2.475 GHz-es 2,4 GHz-es rendszer AFHDS 2 A/ AFHDS Moduláció Típus GFSK Stick Felbontása 4096 Alacsony Feszültség Figyelmeztetés Feltölthető Nem DSC Port PS2 PPM Antenna Hossza 26mm (Kettős Antenna) Súly 392 Hatalom 6 V DC 1.5 AA*4
Kijelző
Transzflektív STN Pozitív Képernyő Háttérvilágítás,128*64 Pixel, VA73*39mm Méret 174*89*190mm On-line, Frissíteni Igen Szín Fekete Bizonyítvány CE0678, FCC Csomag tartalma :
1x FS-i6 Adó (AA elem nem tartozék)
1x FS - i A6 Vevő
1x Bind Kábel
1x Utasítás (CD)
Szállítási Feltételek
Küldeményt 7 munkanapon belül megfizetése kapott. Az elemek szállított a Kínai (részleges elemeket a Spanyolország raktár) segítségével Légiposta, Courier, Express (alapja a választási lehetőségek), a reach legtöbb országban belül 7-35 munkanapon belül.
Visszatér Kifejezés
Abban az esetben kap egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.
Abban az esetben kap egy rossz elem, elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban, az is kell az eredeti dobozban csomagol.
Nem engedjük visszatérítési vagy csere, mert meggondoltam magam. Kérjük, olvassa el a leírást, mint a biztosított, mint egy útmutató a rendelés előtt. - Minden lépést annak biztosítása érdekében, hogy a hajó ki a megfelelő elemet, de lesz még alkalom, amikor megkapja a tételeket, amelyek különböznek a leírás. Ebben az esetben, azt szeretném kérdezni, hogy azonnal lépjen velünk kapcsolatba, így lehet, hogy orvosolja a helyzetet. Az ön elégedettsége fontos számunkra, s mi is érték az üzlet.
Visszajelzést
Ha elégedett a szolgáltatással, valamint az rc autó termékek, alkatrészek, kérem, hagyjon pozitív visszajelzést velünk. Nagyon fontos számunkra, hogy folyamatosan magas aránya a pozitív visszajelzést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Mi segít önnek megoldani minden problémát időben. Köszönöm a megértés, az együttműködés előre.
Egyéb Politikák
Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó. Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, miután megkapta a befizetést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha elégedetlenek az elem után kapta.
Az összes e-maileket, üzeneteket lesz a válasz, egy munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ időben, kérjük, szíveskedjen elküldeni az e-mail fogjuk válasz t o amilyen hamar csak lehet.
Köszönöm & üdvözlettel!
Nulla Hobbi Csapat

A tulajdonságokhoz

szín:
A BAL KÉZ FELHASZNÁLÓ, A JOBB KÉZ FELHASZNÁLÓ
Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Modell Száma:
FS-i6+iA6
RC Alkatrészeket & Accs:
Adók
Márka Név:
A HSP
Anyag:
Műanyag

Termékek a kategóriában