.

.

Új Termék Rádiós Távkapcsoló DC12V 1KRÓN Vevő, illetve Fali Panel Ragadós Adó Nélküli Smart Home Kapcsoló 315Mhz 433Mhz

Új Termék Rádiós Távkapcsoló DC12V 1KRÓN Vevő, illetve Fali Panel Ragadós Adó Nélküli Smart Home Kapcsoló 315Mhz 433Mhz

HUF 2524.00
HUF 2805.30
-10 %

Elérhetőség
A termék elérhető


Új Termék Rádiós Távkapcsoló DC12 V 1 KRÓN Vevő, illetve Fali Panel Ragadós Adó Nélküli Smart Home Kapcsoló 315 Mhz 433 Mhz
A Tétel Leírása :
Ez a vezeték nélküli fogadó vezérlő, nagy titoktartás, Nagy memória, stabil teljesítmény, alacsony fogyasztás, kényelmes a használata , anélkül, hogy a hagyományos blúz vagy kapcsolókra, kódolás, csak a fogadó vezérlő megkapja, majd mentse a jeleket a vezeték nélküli távirányító, akkor lehet megvalósítani, hogy használja együtt . Ha a tanult kontroll elveszett, használata során, csak törli a tárolt információt a vezérlő, a veszteség, a távirányító nem tudja irányítani a fogadó vezérlő , meg kell tanulnia, még egyszer, mielőtt a segítségével. Négy állam kimenet : (nem zár, biztosítóberendezés, egyéni-zár), válasszon a különböző munkakörülmények, úgy döntött, a tanulás különböző távoli kulcsok.
Tulajdonságok :
1.Adó Csatorna : 1 LSZ Távirányító Távolság : 20-200m (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia.) Kódolás típus : tanulás kód Frekvencia : 315/433 Mhz (Alapértelmezett 315 MHz) áramellátás : 1 X 12 V-23 A elem (NEM Tartalmaz), 2.Vevő Csatorna : 1 LSZ Tápegység (Üzemi Feszültség) : DC 12 V-os Relé : 5 A/250 V AC, 10 A/125 V AC, 20 A/14 V DC Érzékenység : -110 d Bm Működési Hőmérséklet : -40 C ~ 80 ' C Kimeneti mód : Jog, Egyéni -zár Állítható 3. Tanulási Módszer : Nyomja meg a tanulási billentyűt a vevő, azonnal nyomja meg bármelyik gombot az adó, miután megkapta a jelet a vevő LED villog, azt jelzi, hogy sikeres tanulás. Például : Egy . Jel nem zár – Nyomja meg a tanulás kulcs a vevő egy alkalommal , majd nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy tanulni , ez nem zár Nevezetesen : Nyomja meg a gombot a távirányítón , Relé szívó , veszít gombot, majd a relé húzva. B. Jel biztosítóberendezés, Nyomja meg a tanulás kulcs a vevő két alkalommal , majd nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy megtanulják , az inter-zár Nevezetesen : Nyomja meg a gombot a távirányítón , Relé szívó ,nyomja meg a másik gombot a távirányítón, majd relé húzva. C. Jel self-zár Nyomja meg a tanulás kulcs a vevő háromszor , majd nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy megtanulják , az én-zár Nevezetesen : Nyomja meg a gombot a távirányítón , Relé szívó ,nyomja meg a gombot, majd relé húzva. D. S ignal hosszabb ideig módNyomja meg a tanulás kulcs a vevő négy alkalommal ,majd adja meg extened idő mód . 4. Tiszta meglévő információk : Nyomja meg a tanulás kulcs a vevő számára, 10-es, akkor a LED villog, azt jelzi, hogy a meglévő információ sikeresen törölve . Megjegyzés : az alapértelmezett küldeni 315 Mhz, ha kell, 433 Mhz, kérem, hagyjon üzenetet alatt a megrendelést, köszönöm!
5. A csomag tartalma : 1 x Vevő 1 x Jeladó (Elem nem tartalmazza)

A tulajdonságokhoz

szín:
315MHz, 433MHz
Elem Típusa:
Kapcsolók
Modell Száma:
SKU7026
Márka Név:
MITI
Jellemzők:
DC12V
Garancia:
1
Távoli Távolság:
20-200 méter
tanúsítási:
CCC
Kapcsoló Típusa:
Távirányító
Anyag:
Műanyag
Csatorna:
1
Gyakorisága:
315MHz 433MHz
Nyugalmi Jelenlegi:
6mA
Használat:
Univerzális

Termékek a kategóriában