.

.

2017-re ÚJ FCFB 3K nyeregcső matt +fényes arany vissza 0 mm szénszálas karbon ülés üléscső felső ülés kerékpár alkatrészek

2017-re ÚJ FCFB 3K nyeregcső matt +fényes arany vissza 0 mm szénszálas karbon ülés üléscső felső ülés kerékpár alkatrészek

HUF 9299.00
HUF 11070.00
-16 %

Elérhetőség
A termék elérhető

Szénszálas széles körben használt épület, híd, alagút, illetve egyéb szerkezeti típusai, szerkezeti forma, a megerősítés javítása, szeizmikus megerősítését, illetve csomópont szerkezet megerősítése. [11] Három fontos alkalmazások, a sport az ütő, ütő kereteket. Összehasonlítva titán, acél, alumínium, egyéb fém anyagok, szén-rost a fizikai tulajdonságok egy nagy intenzitású, nagy modulus, alacsony sűrűségű, lineáris tágulási együttható, valamint egyéb jellemzőket is lehet nevezni a király új anyagok. elosztása szénszálas tartozékok, kormány, ülés cső, a szár, a teljes körű nyergek, az ár elfogadható. Két vastagságú állnak rendelkezésre : 0. 40% - a a világon's szénszálas botok készült szénszálas.
Dongguan City Star Yao Kerékpár Kerékpár Co. Szénszálas hőtágulási együttható, valamint más szálak, a jellemzők anizotrópia. Ez nem csak a benne rejlő lényegi tulajdonságaira szén-alapanyagok, hanem mind a puha textil szálak lehet feldolgozni, új generációs erősítő szálak. Súlya van a legkönnyebb 1 K szén ruhával, szénszálas váz kerékpár, állvány alapvető használat 3 K szén-ruhával. Szénszálas egy szén-dioxid-anyag, erős szakítószilárdságú, illetve rost alakot, megmunkálhatóság. Általában magas hőmérséklet grafitizáció 3000 , sűrűsége legfeljebb 2,0 g / köbcentiméter. Szénszálas szövet egy egyirányú szénszálak termékek, általában 12 K szénszálas selyem szövés. Egyéb sport alkalmazások közé tartozik a jégkorong ágakat, síbot. A piac kapacitása az ütő keret körülbelül 6 millió évente. A hővezető növelésével csökken a hőmérséklet, mind a negatív (0. A szénszálas egy szakítószilárdsága 2 7 tanulmányi egy húzó modulus mintegy 200 700 GPa.6x350/400mm
súly 189g (31. Ez az eredmény a legmagasabb adott erőt adott modulus a szénszálas minden nagy teljesítmény szálak. Szénszálas egy új anyag, kiváló mechanikai tulajdonságok.
Dongguan City Star Yao Kerékpár Kerékpár Co. erőt, újra-hitel -, tartsd meg a szerződést, hogy biztosítsák a termék minőségét, a különböző működési jellemzőket, valamint az elvet, hogy kicsi a nyereség, megnyerni a bizalmát, az ügyfelek számára. Becslések szerint a termelés a bat minden évben 34 millió. Szénszál szövet magas szilárdságú, kis sűrűség, vékony, vastag, a basic nem növeli a súlyt, keresztmetszet megerősítés alkatrészek mérete. elosztása kerékpár szénszálas tartozékok, kormány, ülés cső, szár, nyereg-eladási fogyasztói piac, a fogyasztók élvezik a magasabb státuszt, a társaság létrehozott egy szám, a kereskedők pedig ügynökök Egy hosszú távú, stabil kapcsolatok, együttműködés. A használja a vásárlás Után a termék a helytelen telepítés vagy ellenállhatatlan természetes pusztító (például egy erős ütközés,.111 mm (200 g), valamint 0. Szénszálas is használják, csónakázás, evezős, illetve egyéb tengeri sport. A fajlagos ellenállás a szénszálas attól függ, hogy milyen típusú rost, valamint a 25 C, a magas modulus az 775, valamint a nagy szilárdságú szénszálas 1500 per centiméter. Szénszálas szövet, is ismert, mint a szén-kendő, szénszálas szövet, szén-ruhával, szénszálas szövet, szénszálas öv, szénszálas lap (prepreg ruhával). Szénszálas használt a napi szükségletek, mint például audio, Yuba, melegítők, egyéb háztartási készülékek a mobiltelefonok, laptopok, illetve egyéb elektronikus termékek is látni a szénszálas ábra. A termelési szén-rost horgászbot világszerte mintegy 20 millió / év.
Árucikk Kötelezettségvállalás FCFB FW áruház az egyetlen márka Alibaba zászlóshajó üzlet, ünnepélyesen ígérem, Minden termék eredeti, a boltba, hogy vásároljon árukat feltéve, hogy az értékesítés utáni szolgáltatás. Párosul a könnyű, a súlya még könnyebb, mint az alumínium, kevesebb, mint 1/4 acél, vas-20-szor erősebb, mint az erő.6x400mm)
szín csak ugyanaz az én, mint a képen szín : egyéb szín
ha neked nem kell a logó tudjuk, hogy
Penge típusa üléscső, hogy minimalizálja a szél ellenállás, kényelmesebb út
Szénszálas (CF) egy új típusú rost anyag, nagy szilárdságú, magas modulus rost a szén-dioxid-tartalom 95% feletti. Ez történt a leveles grafit microcrystal, illetve egyéb szerves szálak mentén az axiális irányban a rost halom, a karbonátosodás, valamint grafitizáció a mikrokristályos grafit anyag. A fajlagos hőkapacitása a szénszálas általában 7. Sűrűsége körülbelül 1,5 2,0 g / köbcentiméter, amely amellett, hogy az eredeti vezeték szerkezet, elsősorban az határozza meg, hogy a carbonization hőmérséklet. Szénszálas az egyik fő felhasználók szénszálas területén sport, szabadidős, mint például a golf klubok, horgászbot, tenisz ütő, tollaslabda ütők, kerékpárok, síbot, snowboard, szörf, árbocok, valamint a vitorlázás törzsön.

A tulajdonságokhoz

Átmérő:
30.9 - 32.0 mm
Hossz (mm):
250 - 400mm
Anyag:
Szénszálas
Márka Név:
FCFB

Termékek a kategóriában