.

.

100mm Gyár közvetlen értékesítési rendszer szerves PP szűrő membrán polipropilén szűrő membrán mikroporózus membrán ingyenes szállítás

100mm Gyár közvetlen értékesítési rendszer szerves PP szűrő membrán polipropilén szűrő membrán mikroporózus membrán ingyenes szállítás

HUF 6952.00
HUF 7641.00
-9 %

Elérhetőség
A termék elérhető


100mm Gyár közvetlen értékesítési rendszer szerves PP szűrő membrán polipropilén szűrő membrán mikroporózus membrán ingyenes szállítás
Anyag : polipropilén, angol neve PP. Átmérő : 100mm Rekesz : szabadon választható (0.22 um, 0.45 um, 0.8 um, 1.2 um,4um, 10um, 20um, 40um)
13 mm-es PP szűrő membrán
25mm PP szűrő membrán
47mm PP szűrő membrán
50 mm-es PP szűrő membrán
60mm PP szűrő membrán
70mm PP szűrő membrán
80mm PP szűrő membrán
90mm PP szűrő membrán
100mm, PP szűrő membrán
120mm PP szűrő membrán
150mm PP szűrő membrán
200mm PP szűrő membrán
240mm PP szűrő membrán
300 mm-es PP szűrő membrán
400mm PP szűrő membrán
Felhasználás : polipropilén anyag viszonylag stabil, használható szűrő semleges, vagy sav-bázis vizes oldat, egyes szerves megoldások (pl. alkoholok, ketonok, olajok, stb.), lehet használni, mint a kísérleti minták, a szűrés, a nagy termelési megoldások. A polipropilén szűrő nagy mennyiségű szennyeződés, valamint gyors szűrési sebesség, különösen alkalmas szűrés több szennyeződések vagy több viszkózus oldat. A hátránya az, hogy a rekesz egységesség szegény, valamint a megjelölt nyílás átlagos pórusméret. Nem alkalmas a pontos szűrés, a megoldás a nagyobb rekeszértéket, precíziós, nem alkalmas bakteriális szűrés. Polipropilén szűrő membrán elsősorban a durva szűrés a megoldás, amely képes eltávolítani a legtöbb nagyobb részecskék a szennyeződések, majd válassza ki a megfelelő anyag szűrő membrán finom szűrés.

Szállítási Feltételek :
Küldünk A Megrendelés Belül 2 Days Után kaptuk A Fizetést. Kérjük, Válassza Ki A Szállítási Te Akarod.A Szállítási, Szeretnénk Bemutatni Részletek Itt :
(1). Ingyenes Szállítás China Post Air Mail. Ha Hajlandó Használni, Expressz Szállítás, Meg Kell Fizetni Plusz Költség Érdekében.
(2). E-csomag Csak NEKÜNK Ügyfél, Ez körülbelül 12 Days Érkezik .
(3). China Post Levegő Mail Küldés a Legtöbb Országban, Ez körülbelül 30napon Érkezik.
(4). Ha úgy Dönt, EMS/DHL/UPS, Tart 5-8 Days Érkezik. A Termék, Amely Tartalmazza Akkumulátor, azt Javasoljuk, válasszon EMS Szállítás. A DHL vagy a UPS-Nek Szigorú Politikát Akkumulátor Érdekében.
(5) Mint Vevő Brazíliából, Ha úgy Dönt, EMS/DHL/UPS, Kérjük lépjen Kapcsolatba VELÜNK a Szállítás Előtt, Illetve Kínálnak Nekünk Az adószám, Különben Nem Tudjuk Küldeni Ezt A Gyorsabb Szállítás. Köszönöm
Ügyfél Engedélye :
Írunk Egy Alacsonyabb Érték A Csomag Elkerülése érdekében Készítsen Tarifák. Minden Ország Más Tarifák Politika, Bocs, Nem Vagyunk Felelősek Az Ügyfél Engedélye. Kedves Észre Ezt!
Ha szeretne nekünk Írni Termék Részletek Csomag, amennyit Akar, Kérem, Küldjön Üzenetet nekünk, hogy az Első Alkalommal, Amikor Parancsot.
Értékesítés Utáni Szolgáltatás :
Mi Egy Professzionális Üzleti Vállalat. Kínálunk Jó értékesítés Utáni Szolgáltatás az Ön Számára. Ha Bármilyen Kérdése Van Arról, hogy A Terméket Vagy Szolgáltatást, Kérjük Küldjön Üzenetet NEKÜNK. Válaszolunk, AMINT Lehetséges.
Visszajelzés :
Ha Elégedett Vagy A Termék, kérem, Hagyjon Teljes csillagok, Jó Visszajelzés számunkra. A Visszajelzések ösztönöz minket, Jobb lesz A Továbbiakban. Köszönöm!


A tulajdonságokhoz

Kapacitás:
100mm 0o22um, 100mm 0o45um, 100mm 0o8um, 100mm 1o2um, 100mm 4um, 100mm 10um, 100mm 20um, 100mm 40um
Osztályozás:
Főzőpohárba
Márka Név:
BINFUL

Termékek a kategóriában